VAGA EN DEFENSA DEL CATALÀ ALS CENTRES EDUCATIUS
18674
post-template-default,single,single-post,postid-18674,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

VAGA EN DEFENSA DEL CATALÀ ALS CENTRES EDUCATIUS

VAGA EN DEFENSA DEL CATALÀ ALS CENTRES EDUCATIUS

Els i les professionals de l’escola estem en desacord amb l’obligatorietat de fer un 25 % de classes en castellà.

Moltes vindrem a treballar i altres farem vaga. Pensem que per les famílies han sigut temps complicats i no volem posar més dificultats sobre elles. Pels alumnes la pandèmia ha estat molt complicada i molts han hagut de passar molts dies a casa. Volem continuar fent la nostra feina pel benefici de tot l’alumnat i les famílies i per això serem a l’escola.

Els i les professionals que treballem a l’escola pensem que no necessitem aquesta obligació. Nosaltres utilitzem el castellà i el català, sempre que és necessari, per comunicar-nos amb l’alumnat i amb les famílies.

Pensem que el català està en perill, si no el protegim. Pensem que el castellà s’aprèn a tot arreu com per exemple a la televisió, les xarxes, el món més proper parla en castellà. La prioritat de l’alumnat és conèixer el català perquè a Catalunya es parla el Català. Creiem que el model d’immersió lingüística de Catalunya funciona. Mai hem tingut un problema amb la llengua a l’escola.
No volem imposicions, sense veure’n la necessitat.

Claustre Escola Joan XXIII
INTEGRA