MARTA TOMBAS, PSICÒLOGA D’INTEGRA, PARTICIPA A LA TAULA RODONA “INNOVA’T: REPTES DE COMARCA”
18754
post-template-default,single,single-post,postid-18754,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

MARTA TOMBAS, PSICÒLOGA D’INTEGRA, PARTICIPA A LA TAULA RODONA “INNOVA’T: REPTES DE COMARCA”

MARTA TOMBAS, PSICÒLOGA D’INTEGRA, PARTICIPA A LA TAULA RODONA “INNOVA’T: REPTES DE COMARCA”

 

 

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa lliurarà el pròxim 28 d’abril el premi del II Concurs Innova’t. Serà a les 18.30 h del vespre a la sala d’actes de l’Hospital.

Durant el lliurament dels guardons també tindrà lloc la taula rodona “Innova’t: reptes de comarca”, amb representació de diferents referents de la Garrotxa amb l’objectiu de conversar i reflexionar sobre com pot incidir la innovació i un canvi de mirada amb les tasques del dia a dia a qualsevol àmbit laboral.

A la taula rodona “Innova’t: reptes de comarca” hi intervindrà Marta Tombas, psicòloga i directora del centre d’Ocupació i Habitatge d’Integra, juntament amb la participació de tres professionals del sector. L’acte serà obert a tots els públics.

La iniciativa va néixer el 2019 des de la Comissió d’Innovació amb la voluntat de posar en valor les aportacions que poden fer els professionals per a la millora contínua, entenent que són els professionals els que treballen en el dia a dia amb els pacients i que poden aportar més solucions per a la millora de la pràctica assistencial.

En aquesta edició s’han presentat 4 projectes i han quedat dues categories desertes: salut i entorn i sostenibilitat energètica. El guanyador d’aquesta segona edició es coneixerà el 28 d’abril, just després de la taula rodona “Innova’t: reptes de comarca”