LA DIPUTACIÓ DE GIRONA FINANÇA LA PROMOCIÓ DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT ADAPTAT D’INTEGRA
18766
post-template-default,single,single-post,postid-18766,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA DIPUTACIÓ DE GIRONA FINANÇA LA PROMOCIÓ DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT ADAPTAT D’INTEGRA

LA DIPUTACIÓ DE GIRONA FINANÇA LA PROMOCIÓ DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT ADAPTAT D’INTEGRA

 

El projecte consisteix a realitzar diferents esports amb l’objectiu de promoure l’activitat física i l’esport, la igualtat de gènere i la millora del benestar i la salut de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquestes activitats van adreçades a totes les persones ateses als serveis de l’entitat.

Els esports que s’han dut a terme són rugbi, futbol, bàsquet, tenis i caiac.

Aquest any 2022 hi ha participat un total de 53 persones.