L’ESCOLA JOAN XXIII ÉS RECONEGUDA COM A CEEPSIR
18752
post-template-default,single,single-post,postid-18752,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’ESCOLA JOAN XXIII ÉS RECONEGUDA COM A CEEPSIR

L’ESCOLA JOAN XXIII ÉS RECONEGUDA COM A CEEPSIR

El 4 de maig es va convocar el concurs perquè 28 centres d’educació especial sostinguts amb fons públics poguessin esdevenir CEEPSIR durant un període de cinc anys.

Els CEEPSIR són professionals de centres d’educació especial (CEE) que es dediquen a assessorar i orientar centres ordinaris que tenen escolaritzat a un o més alumnes que requereixen un suport educatiu intensiu, col·laborant en el disseny de les estratègies i activitats d’aprenentatge amb els seus docents.

La setmana passada es va publicar la resolució per la qual el Departament d’Educació adjudica el servei de CEEPSIR a 28 centres d’educació especial de tot Catalunya segons els projectes presentats.

L’Escola Joan XXIII ha obtingut una acreditació per convertir-se en CEEPSIR per primer cop amb aquest concurs, tot i que ja fa quinze anys que dona suport a l’escola ordinària de manera informal. A més, ha set un dels tres centres que ha aconseguit el màxim de punts que s’atorgaven a les bases del concurs. Jordi Sunyol, director de l’escola, comenta que “ens motiva molt, perquè ens fa ser membres partícips de la comunitat educativa, i no un satèl·lit que viu paral·lelament al sistema” i afegeix “creiem que els CEE podem aportar molta expertesa al sistema educatiu, i ajudar a fer que les escoles ordinàries siguin molt més inclusives”