FESTIVAL DE NADAL: “ÚLTIMA NOTÍCIA”
16953
post-template-default,single,single-post,postid-16953,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

FESTIVAL DE NADAL: “ÚLTIMA NOTÍCIA”

FESTIVAL DE NADAL: “ÚLTIMA NOTÍCIA”

Ahir l’escola Joan XXIII va celebrar el seu tradicional festival de Nadal. Va ser a la tarda a l’Ideal d’Olot i amb l’espectacle “Última Notícia”, que va consistir en un telenotícies del “Canal 23” i dirigit per dues alumnes i amb les notícies transmeses pels reporters i protagonistes d’aquestes notícies.

Van parlar del temps, d’esports, de notícies d’actualitat…amb vídeos i actuacions preparades pels alumnes de tots els cursos i els professors.

El tram final de l’espectacle va ser per celebrar els 50 anys del naixement de l’escola i de l’entitat, i el sorteig de tres paneres per part de l’AMIPA de l’escola.

Per tercer any, l’escola va fer un reconeixement al nou Padrí. Aquest reconeixement es fa a persones que col·laboren desinteressadament i altruistament amb l’escola.

Aquest any 2018, el Padrí ha estat Jordi Ferrer, de Ferrer Xocolata, a qui se li va reconèixer les seves múltiples col·laboracions amb l’escola. Cal recordar que ja fa uns anys que porta la mona de pascua a l’escola, on els alumnes la trenquen i gaudeixen de la seva xocolata. I que aquest any, juntament amb Olot TV han fet el Torró Amic a benefici de l’escola.

Els padrins dels anys anetriors:

2017: Lluís Vilanova de Tavil.

2016: Josep Maria Nogué i Josep Colomer del B-Crek.

Tags:
,