ALUMNES DE L’IFE PARTICIPEN A LES JORNADES DE KREAS
17004
post-template-default,single,single-post,postid-17004,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ALUMNES DE L’IFE PARTICIPEN A LES JORNADES DE KREAS

ALUMNES DE L’IFE PARTICIPEN A LES JORNADES DE KREAS

El divendres passat, diversos alumnes de l’itinerari formatiu específic (IFE) que gestiona Integra van assistir al primer taller organitzat per la Fundació Kreas.

La fundació ha llançat una campanya amb el nom #aquihihafeina, per motivar la gent jove a treballar en el sector alimentari i carni, un dels sectors més forts a la comarca de la Garrotxa i amb més sortides laborals.

 

Tags: