TALLER PRÀCTIC SOBRE COM AJUDAR A GESTIONAR LES EMOCIONS
17377
post-template-default,single,single-post,postid-17377,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TALLER PRÀCTIC SOBRE COM AJUDAR A GESTIONAR LES EMOCIONS

TALLER PRÀCTIC SOBRE COM AJUDAR A GESTIONAR LES EMOCIONS

Integra Famílies va organitzar, els passats dies 7 i 14 de novembre, un taller sobre «Com ajudar als nostres fills a gestionar les seves emocions». Es va realitzar a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i va tenir una durada total de quatres hores.

Adreçat a totes les famílies, va anar a càrrec de Sílvia Picón, que va iniciar la formació fent un repàs de les emocions bàsiques. Les emocions formen part del nostre dia a dia, ens ajuden a desenvolupar-nos, conviure, créixer, aprendre i relacionar-nos. Però també poden ser confuses i una font de patiment o de problemes conductuals si no podem entendre-les i gestionar-les.

Per això, en la sessió es van fer exercicis pràctics que van ajudar els assistents a prendre consciència de com afecta l’estat emocional a l’hora d’actuar. Així, pares, germans o persones de suport van conèixer quina és la millor manera d’acompanyar i donar suport als familiars perquè puguin desenvolupar-se emocionalment en la convivència amb ells mateixos, i amb el seu entorn.

El taller va acabar amb l’exposició de casos reals que han viscut els familiars i Picón va analitzar-los i va suggerir estratègies sobre com resoldre’ls.

Les dues sessions van ser gratuïtes i es van organitzar juntament amb DINCAT i amb el suport del Departament de Treball Afers Socials i Famílies.